Eden Hazard klar för Fenerbahce?

Enligt uppgifter i turkisk press är den belgiska supertalangen i stort sett klar för en flytt till Turkiet. Rapporterna säger att Fenerbahces nya tränare Aykut Kocaman vill göra klart med spelaren innan laget reser på träningsläger till Belgien.

Om Fenerbahce lyckas göra klart med Hazard inom de närmaste dagarna vore det hur mäktigt som helst att en av Europas största talanger väljer att spela för klubben.

 • Abi

  Om Hazard kommer till Fenerbahce så måste Galatasaray hämta Messi för att någonsin spela i samma klass igen.

  Ska Fenerbahce en gång för alla lyckas visa Turkiet vem som är Turkiets största klubb?

 • G.BABE

  Ursäkta mig men jag verkar inte förstå ditt resonemang,snälla förklara för mig hur du menar med att Galatasaray måste hämta Messi för att spela i samma klass?

  En spelare gör aldrig ett lag det har vi sett dem senaste åren med Anelka,Guiza,Kezman—->Ailton,Riccardinho,Carew—->Jo,Gio
  Listorna kan göras väldigt låååånga av spelare med väldigt hög kaliber och stjärnstatus som har misslyckats i Turkiet för att alla fans,medier och Yönetim målar upp en för storbild av spelare som på något sett blir större änn laget.

 • gs4ever

  Har sagt det förr säger det igen, det är INGEN tävling om vem som värvar mest, bäst, talang whatever.
  Ska bli intressant o se hur ni kommer att reagera om Stoch och Hazard, OM han kommer, floppar.
  Säger bara Guiza. Snubben vinner skytteligan i La Liga men kan inte ens göra det i TSL. LOL! 🙂

 • Abi

  du har helt rätt gs4ever! ingen tävling.

  Men du glömde en sak, Även om Guiza floppa så hade vi kapacitet och hämta honom, Och till och med nu när han suger så hårt så kan vår klubb gå ut och göra 2-3 likadana värvningar utan att någon ska känna att det svider i plånboken! Stora lag satsar stort!

 • gs4ever

  ”Och till och med nu när han suger så hårt så kan vår klubb gå ut och göra 2-3 likadana värvningar utan att någon ska känna att det svider i plånboken!”

  Guiza kostade runt 13-14 mille euro. Under sina två år har han floppat stort. Svider det inte för dig eller andra fb fans att ni betalade så mkt för honom? Man förväntar mkt från spelaren man köper för så mkt pengar. Men du, fbfansen, ledningen o resten o av gänget gör tydligen inte det. :S Jag hade varit galen.

  • Abi

   Självklart min vän förväntar man sig mer av amatören Guiza men det är ju inte direkt så att man kunde förutse att Guiza skulle floppa när man köper en spelare från La liga som precis vunnit skytteligan.
   Däremot så blir vi inte galna utav det. Vi tar det som en erfarenhet och jobbar vidare. 13-14 mille kan verka mycket för vissa lag men för Fenerbahce är det småpengar 😉 Det är som sagt skillnad på lag och lag. För storlag är sådana här händelser något man få ta då och då.

 • Fenerli

  Güiza är ett stort misslyckande men det gäller att gå vidare. okej klubben har förlorat mycket pengar men vilka har inte gjort det? nu gäller det att visa varför klubben är rikast i turkiet och investera i nya spelare. för att bli framgångsrik så måste man riskera också.