Guti är lugn inför derbyt

En av Besiktas stora nyförvärv denna sommaren är Guti och han är en spelare som är lugn inför derbyt idag.
Jag kommer vara lugn och avslappnad när jag ställs mot Fenerbahce på planen

Han fortsatte med att säga: ” I mitt land, när jag spelade i Real Madrid spelade jag många derby matcher mot Barcelona. Jag vet dessa typer av matchers nivåer. Fenerbahce kommer vara starka mot oss men vi (Besiktas) är förberedda

 • Abi

  hoppas bilica gör en ”baggio” på honom

 • KonyAli

  El clasico i all ära, men Istanbul derbyn är större än så!

 • Abi

  Vad är el clasico jämfört med Istanbul derbyn? Vad är ens el clasico jämfört med derbyn i latin america. Publiken beter sig som om det vore tennis match de kollade på under el clasico. Spanjorerna har bajsat ner hela känslan med derby!

 • Abi

  http://img412.imageshack.us/f/luganocrazy.jpg/

  Kolla delli Luganos blick… HAN ÄR BRUTAL!

  • ilprofessore

   Hahahaha!

   Seriöst, går det att undvika skandal scener i ett derby? Det här är fan det bästa som kan hända fotboll. Ingenting kommer i närheten! Kommer att bli mäktigt ikväll!

 • Ser fram emot det här riktigt mycket. Hoppas från djupet av mitt hjärta att Besiktas äntligen kan ta med sig tre poäng från pisshålan Kadiköy till andra sidan Istanbul. I år har vi en rutinerad fanbärare i form av Guti som jag hoppas kan visa vägen med sina öppnande, avgörande passningar!

  http://www.ilhan.favs.se