Antalyaspor fortsätter att övertyga

Antalyaspor tog tidigare under kvällen sin femte seger på sex matcher när laget besegrade Konyaspor och avancerade därmed till en fjärde plats i ligan, på samma poäng som trean Kayserispor fast sämre målskillnad. Stor matchhjälte blev Kerem Seras som sköt matchens enda mål, det var hans tredje mål för säsongen. Konyaspor däremot fortsätter att gå dåligt, laget har inte vunnit på sju matcher och parkerar just nu på nedflyttningsplats.

***
Dagens tredje match spelades mellan Istanbul B.B. och Gaziantepspor där hemmalaget vann med 1-0 efter mål av Tevfik Köse, hans första för säsongen. Detta var IBB första seger på tre matcher medan Gaziantepspor förlorade för första gången på tre matcher.  Båda lagen ligger omkring i mitten av tabellen.

Samuel Holmén spelade hela matchen och gjorde bra ifrån sig. Intervjun med vår svenska spelare i Istanbul B.B. hittar ni här eller under rubriken ”Intervjuer” på menyn.

***
Fredagens resultat:

Sivasspor 1-1 Bucaspor
Bucaspor tog ledningen genom mittfältaren Erkan Taskiran men Sivasspor kvitterade i den andra genom Ceyhun Eris, hans andra mål för säsongen.

Efter matchen valde Mesut Bakkal att avgå som tränare för Sivasspor, läs mer här!

Karabükspor 1-2 Eskisehirspor
Läs först här. Slutresultat blev till slut 1-2 sedan Karabükspor tryckt på ordentligt under den andra halvleken men närmare än en reducering kom inte laget efter mål av Emanuel Emenike, hans femte för säsongen.