GS: Tränarsåpan är över – Hagi ny tränare i klubben!

gs
Klubben meddelade imorse att man tackar Rijkaard, Neeskens, Quadrat och Puyol för sitt arbete för Galatasaray och att man går skilda vägar. Frågan är nu vem som tar över, Turkiskfotboll håller koll på den största frågan just nu inom Turkiskfotboll.

Senaste nytt:

* 12:00 (21/10) * Gheorghe Hagi är på väg att ta över tränarrollen i Galatasaray. Enligt medier i Turkiet ska han inom kort skriva på ett 1,5 årskontrakt.

*17:00 (20/10) * Galatasaray genomför en stängd träning, mycket tyder på att Tugay är den som tar över rollen som tränare, i alla fall provisoriskt.

* 16:40 (20/10) * Terim´s första krav var att Adnan Sezgin skulle lämna sin post och inte ha något med fotbollen att göra, något som Polat inte gillade och där av verkar det ha strandat med Terim. Frågan är nu om det finns någon annan som kan tänka sig att ta över?

Aktuella tränare:

Fatih Terim

Tugay Kerimoglu

Hakan Sükür

Ersun Yanal

Abdualla Avci

Hikmet Karaman

Gheorge Hagi