David Bentley?

1
Kan David Bentley vara en av dom spelare som kommer att ansluta till Galatasaray efter nyår? Ska man tro den engelska pressen så är så fallet för Tottenham spelaren som inte alls fått speciellt mycket tid i Premier League i år. Mycket tyder på att Galatasaray kommer storsatsa i vinter och då är det inte helt omöjligt att engelsmannen David Bentley är en av spelarena som ansluter.

Han var riktigt bra för ett par år sedan i Blackburn men har inte kommit till rätt alls i Tottenham, nya Keita?

 • fotbollstoken

  Noterbart är att Tugay spelade med Bentley, något som kan tala för denna värvning.

 • Abi

  Noterbart är att ni skulle storsatsa och värva 5 grymma spelare vilket vi inte märker av idag….

  Ska vi kalla detta ”storsatsning; chans 2?”

  • fotbollstoken

   mm, det blev inte som Adnan Polat sa i somras, men då satt han relativt lungt på sin post. Nu lider ju han av att han inte gjorde rätt för sig i somras och för att öka sitt förtroende kommer han garanterat att försöka värva något/några namn för att stilla fansens ilska och på så sätt köpa sig tid.

   Polats chans är att han köper ihop ett bra lag i vinter och slutar ligan på Europa Plats, annars tror jag på att det utlyses nyval likt man gjorde med Faruk Süren.