En vanesak

Högerbacken Gökhan Gönül som var en av matchens bästa spelare igår sa efter slutsignalen att han hade bara tränat två gånger den senaste veckan men detta är inget som stör honom. ”Det har blivit en vanesak att jag spelar matcher utan någon träning och det är okej så länge jag kan spela” sa han till pressen. GG var också nöjd över att ha gjort ett mål och två assist eftersom det var ett tag sen. Vad säger tränaren Aykut Kocaman om mittbackarnas agerande under matchen?

Vad var det med lagets mittbackar igår? Lugano var sig inte lik och blev också utvisad i spelargången efter första halvlek. Inhopparen Bilica bjöd Es, Es in i matchen efter sitt misstag och Yobo hamnade stundtals fel i markeringsspelet och fick också agera tunnel när Eskisehirspor kom förbi ett par gånger. Men tränaren Aykut Kocaman hade ingen lust att kritisera sina spelare utan sa till pressen efter matchen att spelare kan göra misstag och så länge dessa spelare tillhör Fenerbahce ska man se de som världsstjärnor.