Kayserispor – Galatasaray

1
Det har blivit dags för Galatasaray att ta sig an Kayserispor på bortaplan, en klubb som dom senaste åren haft en värvningfilosofi som många andra klubbar borde ta efter. Man satsar helhjärtat på unga spelare och har gjort det ett par år nu, detta har i sin tur gett väldigt bra utfall, vilket vi ser i år när Kayseri på riktigt är med på toppen. Vanligtvis brukar Kayseri börja bra men tappa på slutet av första halvan av säsongen, men i år går man som tåget och lyckas man ta poäng i dessa avslutande matcher av höstsäsongen, ja då kommer dom bli livsfarliga!

Galatasaray i sin tur går från sämre till sämst, laget ligger på en 10:e plats och allt är bara negativt i föreningen just nu. Spelarna som tjänar extrema summor pengar spelar inte för klubben och lyckas till och med avsätta en tränare. Hagi har fått chansen sedan ett par veckor tillbaka och frågan är hur länge han styr Galatasaray? Resten av säsongen eller till nyårsskiftet?

Det mest talar för en 1:a och det är första gången på länge som jag faktiskt ser att Svenskaspel har ett lägre odds på motståndaren än på Galatasaray. 2 gånger pengarna ger Kayseri, gentemot 2.80 som en 2:a är värd.

Det vore trevligt om Galatasaray vann denna match, för att få lite ro och slippa alla krisrubriker som härjat i media senaste veckan, men jag ska nog inte sprida något falskt hopp till alla GS supportrar.

Stream:
www.ligtvdevu.net

* Visste ni att: Kayserispors tränare Sota Arveladze gjorde 46 mål på 78 matcher för Trabzonspor, mellan 94 och 97. 93 spelade han i Trabzonspor ett halvår som inlånad spelare. Då gjorde han 15 mål på 18 matcher!