Mehmet Topal är besviken

En av landets bästa fotbollsspelare blev återigen inte uttagen till landslaget. Ett beslut som Mehmet Topal blev besviken över och det kan man förstå. Det är väldigt skumt att han inte får chansen i landslaget igen. Vi ville se ett nytt landslag men det här nya landslaget måste innehålla Mehmet Topal. De defensiva mittfältarna i truppen mot Holland är Selcuk Inan, Orhan Gülle och Yigit Incedemir. Det är självklart kul att spelare från de andra klubbarna får chansen i landslaget men Orhan är bara 18 år – Hade det inte varit bättre om han blivit uttagen i U21-landslaget istället så hade det funnits plats åt Topal? Matchen mot Holland hade varit ett perfekt tillfälle att testa Nuri Sahin och Mehmet tillsammans.

Mehmet Topal sa att det turkiska landslaget är en barndomsdröm som han nu går miste om. Vi hoppas att det inte blir så under en längre period och att han snart finns med i landslaget igen.