U18-landslaget möter Tyskland

Det turkiska U18-landslaget kommer att möta Tyskland i två matcher nästa vecka.

Matcherna kommer att spelas i Bingen (16 november) och Rüsselsheim (18 november).

Förbundskaptenen Kemal Özdes har tagit ut följande trupp: Ünal NOYAN (Fenerbahçe), Sadık ÇİFTPINAR (Galatasaray A.Ş.), Çağrı TEKİN (Gençlerbirliği, Artun AKÇAKIN (Hacettepe), Bilal GÜLDEN (MKE Ankaragücü), Eray ATASEVEN (Manisaspor, Erhan KARTAL, Ozan Evrim ÖZENÇ (Denizlispor) Aytaç KARA (Altay), Oğuzhan AZĞAR (Samsunspor), İlker SAYAN (Dardanelspor A.Ş.), Aykut ÖZER, Okan DERİCİ (Eintracht Frankfurt),Taşkın ÇALIŞ (1.FC Mönchengladbach), Alparslan ÖZTÜRK (Birmingham), Şervan TAŞTAN (FC Metz), Erdal AKDARI (Hannover 96), Atakan YİĞİTOĞLU (Hertha Berlin)

Fem av spelare tillhör tyska klubbar och i det tyska landslaget finns det ett par spelare med turkisk bakgrund.