Aykut Kocaman har en spelare i tankarna

Det är i den här intervjun med LigTV som Aziz Yilidirm avslöjar att Aykut Kocaman tittar närmare på en spelare som han gärna skulle vilja värva till klubben. Presidenten i Fenerbahce säger vidare att det är Aykut Kocaman helt och hållet själv som bestämmer om det ska bli några nyförvärv eller inte. Om det finns någon spelare han är intresserad av så ska han tala om detta för ledningen som sedan ska se över möjligheten att locka den spelaren till klubben. Han sa också att det fanns en spelare som Aykut Kocaman hade titta lite närmare på och även berättat om detta för honom, innan han drog iväg till Antalya för en tränarutbildning.

Vem den här spelaren är svårt att veta men med tanke på att klubben är i behov av en defensiv mittfältare så kan det mycket väl röra sig om Jean Makoun, som vi har skrivit om tidigare här på Turkiskfotboll.

Transferfönstret öppnar snart och förhoppningsvis får vi alla reda på vem det rör sig om.

Aziz Yildirim berättar också i intervjun att han tycker att laget har underpresterat rejält men är också övertygad om att bara spelarna hittar rätt så kommer de att visa vilket slagkraftigt lag de är.

Han fick också frågor på vad han tyckte om Besiktas värvningar samt Galatasarays nya hemmaarena.