Besiktas gör plats för nyförvärv

Enligt en artikel i Maraton.com.tr så kan Besiktas göra sig av med hela fem spelare under vintern för att göra plats för nyförvärv.

Spelarna det handlar om är Filip Holosko, Rodrigo Tabata, Michael Fink, Matteo Ferrari och Yusuf Simsek. Jag antar klubben i första hand tänker försöka sälja dessa för annars kan det bli dyrt att lösa spelarna från sina kontrakt.

Dessutom kan Fatih Tekke lämna klubben. De regerande mästarna är tydligen intresserade av hans- och Tomas Zapotocnys tjänster men här vill Besiktas ha Ibrahim Özturk i utbyte. ”Zapo” var på lån i Bursaspor förra säsongen och gjorde det mycket bra.

Bland nyförvärven hittar vi Manuel Fernandes som kommer på lån från Valencia och andra namn som nämns är Hugo Almeida och Roque Santa Cruz. Dessutom gör tjecken Tomas Sivok som har varit skadad comeback efter nyår.

Ha i minnet att detta bara rör sig om rykten men att det kommer att hända saker i turkisk fotboll under vintern är jag säker på.