Galata byter Bosnier?

Galatasaray försöker bli av med Misimovic och frågan är vem som kommer att ersätta bosniern. Det har nämnts en del namn och framförallt Ibricic. Ibricic som spelar för Split i den kroatiska ligan är väldigt nära om man får tro medierna och forumryktena runt om på nätet.

Men Galatasaray har även visat intresse för en annan bosnier, nämligen en spelare vid namn Muhamed Subasic. Spelaren som är 22 år gammal spelar som vänsterback och vänstermittfältare, har även fått bud från Tyska Hannover. Enligt agenten var Galatasaray´s bud lågt, men man hoppas på att Aslanlar från Istanbul kommer med ett nytt, lite bättre bud för bosniern.

Med andra ord kan de vara 2 stycken bosnier på väg till Turkiet och Galatasaray. Utöver dessa två grabbar så har även Galatasaray visat intresse för Istanbulspors bosniska målvakt Kenan Hasagic och ett affär där Aydin Yilmaz går åt andra hållet har påståtts vara på gång.