SLUT: Galatasaray 0-2 Genclerbirligi

Analys efter första halvlek:

Detta är inte bra alls, den fotboll eller det försök till fotboll som vi får se av dessa individer som spelar i Galatasaray´s tröja, är under all kritik. Man klarar inte att slå 4-5 pass inom laget innan den lämnar spelplanen eller innan en Genclerbirligi spelare tar bollen. Det finns ingen som helst struktur och man kan som kritiker från sidan säga att Hagi och Tugay gjort en riktigt dålig uttagning. Man har satsat på dem ”säkra korten” men det har slagit helt fel.

Sabri försöker, men spelar ingen bra på sin högerplats. Lucas Neill och Gökhan Zan är inte samspeleta alls och man undrar om Gökhan som har en dålig Turkiska ens kan få till en bra engelska. Det jag undrar är med andra ord om dom kan kommunicera. Hakan Balta på vänsterbacken finns på pappret, men jag har ännu inte sett honom på planen.

På mittfältet har vi Ayhan, Baris och Cana, det funkar inte. Ayhan är riktigt… riktigt under isen och jag som kritiserat hans närvaro i  den här klubben från att han kom från BJK, får ju mycket att klaga på… om man säger så. Baris ger sken på att vara vettig, men lyckas inte med något. Cana försöker och är den av dessa som gör det bäst, men man ser att Cana inte är någon spelar som kan styra mittfältet. Han borde nog spela mittback för att låta någon lite mer bollskicklig spela innermittfältare, en spelare som kan sätta igång spelet på ett bra sätt, med andra ord MEHMET VART ÄR DU!!!!

Anfallet i form av yttrarna Kewell och Aydin fungerar inte, Kewell försöker på västerkanten, men Aydin lyckas inte med något. Frågan är ju hur och vad Aydin gjort för att förtjäna en plats i startelvan för Galatasaray SK. Han var dålig ifjol i Es-Es men har i år en startplats, vad hände?! Pino på topp är kasst.

I tidningen har man läst om att man ska satsa på ungdomar, men vart fan är alla UNGDOMAR! Vart är Berk, Berkin, Cem, Anil, Cumur, Sinan?? Jag blir seriöst helt förtvivlad, varför får inte dessa chansen? Vi har landets bästa A2 lag, men inte en kotte från detta lag får chansen. Varför? Kan jag inte få ett jäkla uttalande från klubben varför det är som det är!

Hagi är ingen bra tränare och det kan vi konstantera, han var en paniklösning från Adnan Polat då Terim inte blev av och man känner som efter att Skibbe fick sparken, att vi står där med något hopp, med en tränare som inte duger.Hagi har inte blivit något bättre sedan han var här senast och man ser klart och tydligt att han inte ska vara HeadCoach för en klubb

Frågan till Polat, Vilken jävla fotbollsspelare vill komma till den här klubben just nu?

***Inför matchen ***

Ikväll spelas den allra sista ligamatchen på Ali Sami Yen stadion när Galatasaray tar emot Genclerbirligi. Matchen startar 18.00 och båda lagen saknar flera ordinarie spelare men Galatasaray är favoriter till att vinna men som vanligt gäller det att inte underskatta motståndet.