Taner Yalçın kopplas ihop med GS

Galatasaray vill börja bygga nästa års lag redan nu och ett par namn som kopplas ihop med Galatasaray idag är FC Kölns Turkiska anfallare Taner Yalçın. Taner som gjorde Hat-trick mot Fenerbahce under försäsongen är född 1990 och en relativt lovande spelare. Säkerligen skulle han bidra med mer än Pino gör i anfallet gällande mål.

En annan Tysk-Turk som nämns i media är Hamburgs Tunay Torun, Torun vars kontrakt går ut efter säsongen har valt att spela för det Turkiska landslaget och med tanke på att hans kontrakt snart går ut, kan man nog värva honom relativt billigt om han är intresserad av att spela i Galatasaray.

Utöver dessa två hittar man i tidningen ett Polskt namn, Grzegorz Wojtkowiak, som är en mittback som spelar i Lech Poznań är född 1984.

Den engelska tidningen The Sun skriver annars idag att Wayne Bridge som spelar i Manchester City kan hamna i Turkiet, utöver Galatasaray ska Stoke också vara intresserad av engelsmannen.