Trabzonspor och Gaziantepspor på jakt efter Garra Dembele !

Trabzonspor och Gaziantepspor är på jakt efter Levski Sofias 24 åriga målmaskin som har gjort 16 mål på 14 matcher i den Bulgariska-ligan.

Dembele är född i Frankrike och har representerat Frankrikes U-18 lag. Han har även några A-landskamper för Mali där hans föräldrar kommer från. Dembele har ett fruktansvärt bra målsinne som inte har gått obemärkt förbi, det sägs även att lag från Spanien och England har haft scouter på plats när Levski Sofia mötte Lokomotiv Sofia och Dembele slog till med ett tvättäkta hattrick. Dembele var även med och spelade mot AIK och Kalmar FF varav han gjorde ett mål mot AIK.

Han beskrivs som en väldigt snabb spelare som är bra på utmana, men framförallt hans kyla inne i boxen där han sällan missar.

Dock så har han svårigheter i det sociala/personliga livet, Oktober 2006 anklagades han för att ha våldtagit en student från USA i Rom,men släpptes efter förhör och friades från alla misstankar. Den 2:a December 2010 arresterades han i Sofia för rattfylla och falskt körkort.

Bara jag som får en Dulee Johnsson känsla ?