El Hamdaouli om flyktryktena till Galatasaray

El Hamdaouli har kopplats ihop med Galatasaray ett tag – det har de flesta läst och även El Hamdaouli han själv. Efter matchen mot Galatasaray i premiär matchen på TT Arena så uttalade El Hamdaouli om flyktryktena till ”Gala”.

Efter matchen sade El Hamdaouli till journalisterna:

Jag känner Tuncay, KazimKazim och Arda från Turkiet. Jag pratade precis med Baros, han är en gammal vän till mig och vi spelade som motsåndare mot varann tidigare

I Turkiet finns det många spelare med bra kvalité, och speciellt Besiktas nyförvärv är alla spelare med speciella kvalitéer allihop. Speciellt Guti är en bra spelare

Jag har också hört nyheterna om att jag ska bli en Galatasaray spelare. Man vet aldrig vad som händer inom fotbollen så kanske nån gång kommer jag till Galatasaray. Men just nu finns det inga förhandlingar. Här är atmosfären mycket bra och jag önskar Galatasaray mycket väl på sin nya arena och jag önskar dem all lycka i sin nya arena som i deras gamla arena