2-2 i A2-ligan

Galatasaray´s A2-lag spelade idag mot Tavşanlı Linyitspor i den 28:e omgången av ligan.

Matchen spelades på Florya i Istanbul och slutade 2-2. Ledningen tog Galatasaray dock redan i den 6:e minuten genom Cem Sultan, en bra start av matchen för vårt GS, men tyvärr kom en kvittering i den 36:e minuten genom bortaspelaren Ahmet Kılıçarslan.

Första halvlek slutade med ett oavgjort resultat, men Galatasaray tog taktpinnen efter att Cem Sultan påpassligt varit framme direkt i början av andra halvlek, 2-1 höll sig dock bara i några minuter innan Ahmet steg fram för sitt Tavşanlı och satte 2-2 i den 54:e minuten. En målduell dessa herrar emellan som slutade oavgjort, liksom matchen.

Resultatet innebär att Galatasaray är 2:a efter just Tavsanli när serien börjar gå mot sitt slut.

Galatasaray ställde upp med följande 11: Emirhan Ergün, Yusuf Onur Arıkan, Sinan Osmanoğlu, Emrah Yollu, Berk Neziroğluları (Bilal Özhan), Ahmet Kesim, Uğur Ayhan, Ersin Yonar (Mertan Caner Öztürk), Emre Çolak, Anıl Dilaver, Cem Sultan (İbrahim Selen)

Frågan är nu, när ska dessa grabbar få chansen?! Spelare som Yusuf, Berk, Sinan, Ahmet, Emre, Anil och Cem spelar vecka ut och vecka in i A2-ligan och presterar bra. Är det inte dags att några fler får chans i rotationen i ett lag som är 11:a i Turkcell Süperlig och som skämmer ut sig?

Skulle man låta 5-6 spelare få chansen slår jag vad om att supportrarna skulle bli glada och hitta till arenan bara för att stötta sina krigare som verkligen brinner för sitt lag och som vill prestera för GS!!