Andre Santos till landslaget!

Fenerbahces vänsterback Andre Santos har återigen blivit uttagen i det brasilianska landslaget. Förutom Santos så finns även den förre Galatasaray-spelaren Elano med i truppen efter den senaste tidens succé i hemlandet. Brasilien möter Skottland i en träningsmatch den 27:e Mars.

Truppen
Målvakter: Julio Cesar (Inter Milan), Vitor (Gremio), Jefferson (Botafogo).
Försvarare: Daniel Alves (Barcelona), Maicon (Inter Milan), Marcelo (Real Madrid), Andre Santos (Fenerbahce), Lucio (Inter Milan), David Luiz (Chelsea), Thiago Silva (Milan), Luizao (Benfica).
Mittfältare: Lucas (Liverpool), Ramires (Chelsea), Sandro (Tottenham), Elias (Atletico Madrid), Lucas (Sao Paulo), Henrique (Cruzeiro), Renato Augusto (Bayern Leverkusen), Jadson (Shakhtar), Elano (Santos).
Anfallare: Jonas (Valencia), Alexandre Pato (Milan), Nilmar (Villarreal), Neymar (Santos).