Bursaspor tappar mark

Bursaspor tappade igår viktiga poäng i tabelltoppen efter ”bara” 1-1 på hemmaplan mot Istanbul B.B. Svenskmötet mellan Gustav Svensson i Bursa och Samuel Holmén i IBB uteblev då Holmén saknades i bortalagets trupp idag. Vet faktiskt inte om det beror på skada eller rentav petning. Svensson fanns dock med från start men blev utbytt i slutet av matchen. Bursa håller på att hamna i en ingenmansland. Om Fener vinner sin match senare ikväll kommer laget att ha fem poäng upp till toppen och sex poäng ner till jagande lagen där bak. I IBB gjorde slovaken, lånet från Besiktas Filip Holosko comeback i ligan där han senast spelade senast i början av December förra året.

Både Jozy Altidore och Kenny Miller fanns med från start i Bursa men bägge blev mållösa. Miller hade ett bra läge i slutet av matchen men sköt utanför.