Dagens matcher i Süper Lig

13.00
Kasimpasa – Antalyaspor
Två lag utan form. Medan Kasimpasa har tagit lite mark i tabellen så har Antalyaspor inte vunnit i ligan sen i början av December förra året. Kasimpasa måste nog vinna för att haka på de andra bottenlagen medan Antalyaspor behöver poäng för förtroendet.

15.00
Bursaspor – Istanbul B.B.
– Svenskmöte. Gustav Svensson mot Samuel Holmén. Två lag som blandar och ger den här säsongen där Bursa har varit det jämnare laget. Trots att laget spelar långt ifrån lika bra som förra säsongen så ligger man på en tredje plats. Kontringsstarka IBB ligger på en sjundeplats i tabellen.

16.00
Eskisehirspor – Bucaspor
Es. Es ligger just nu elva i tabellen men det är jämnt kring mittenplaceringar. En seger och laget kan avancera till sjunde plats. Bucaspor ligger alltjämt under strecket och det ska mycket till om laget ska kunna resa sig i slutet av säsongen.

18.00
Besiktas – Trabzonspor
Besiktas är på väg mot en jämnare form medan Trabzonspor har agerat ojämnt ända sen ligan vände i slutet av Januari. Besiktas ska vara favoriter men Trabzon är ett bra lag som kan ställa till det med problem för hemmalaget.