Landskamper idag

 

Foto: TFF.org

Det turkiska A2-landslaget kommer att spela en träningsmatch mot Finland idag på Recep Tayyip Erdoğan stadion med start klockan 13.00 (svensk tid).

Följande spelare är uttagna till matchen: Can Arat, Gökhan Süzen, Tevfik Köse (Büyükşehir Belediyespor), Hasan Ali Kaldırım, Abdullah Durak, Ömer Şişmanoğlu (Kayserispor), Hüseyin Tok, Mehmet Güven, Yiğit İ. Gökoğlan (Manisaspor), Uğur Uçar, Murat Duruer (MKE Ankaragücü), Korcan Çelikay (Sivasspor), Cenk Gönen (Beşiktaş A.Ş.), Fırat Kocaoğlu (Kasımpaşa), Aykut Demir (Gençlerbirliği), Murat Ceylan (Gaziantepspor), Aydın Yılmaz (Galatasaray A.Ş.), Gökhan Töre (Chelsea), Olcay Şahan (MSV Duisburg)

Notera att Chelsea-proffset Gökhan Töre, som idag har hunnit bli 19 år gammal finns med i truppen.

Olcay Sahan är en 23-årig mittfältare som har gjort 6 mål på 27 matcher för Duisberg i Bundesliga 2 den här säsongen.

Dessa två är de enda från Europa. I övrigt innehåller laget en massa unga, intressanta spelare från de mindre klubbarna i ligan.

Finland kommer till spel med följande spelare: Lukas Hradecky (Esbjerg  fB), Otto Fredrikson (Spartak Naltchik), Anssi Jaakkola (Kilmarnock FC), Ville Jalasto (Aalesunds FK), Joona Toivio, Daniel Sjölund (Djurgårdens IF), Niklas Moisander (AZ Alkmaar), Paulus Arajuuri (Kalmar FF), Jukka Raitala (SC Paderborn), Hannu Patronen (Helsingborgs IF), Mehmet Hetemaj (U.C. Albino Leffe), Toni Kolehmainen (TPS), Juha Hakola (Willem II), Teemu Pukki, Sebastian Mannström (HJK), Roni Porokara (KFC Germinal Beerschot), Riku Riski (RTS Widzew Lodz), Mikael Forssell (Hannover 96).

***

Och senare under dagen så spelar det turkiska U21-landslaget sin första match i kvalet till EM 2013 mot Liechenstein med avspark 17.30

Läs mer om det här!