SENASTE NYTT: Sercan Yildirim till Ryssland!!! *Är tillbaka i Turkiet*

Det senaste inom rött.

Uppdaterad: 12:45 (Söndag)

Sercan Yildirim har inte fått så mycket speltid i Bursaspor den senaste tiden och det har gått rätt så mycket rykten de senaste dagarna om att han ska vara på väg till Ryssland där flera klubbar har visat intresse. Nu skriver turkiska medier att Sercan är så gott som klar för Lokomotiv Moskva som får betala drygt 5 miljoner Euro för anfallaren. Sercan Yildiirm förväntas skriva på att fyraårskontrakt inom kort och får då under dessa åren en lön på ungefär 1,2-1,5 per säsong.

Vi kan nog med säkerhet säga att Sercan Yildirim har gjort sitt i Bursaspor. NTVSpor gick nyss ut med nyheten om att Sercan kommer att skriva på kontraktet med Lokomotiv Moskva imorgon och att prislappen blir 5,5 miljoner Euro. NTVSpor brukar vara en säker källa när det gäller övergångar men Bursaspor har fortfarande inte gått ut officiellt på hemsidan.

En representant för Bursaspor säger idag (LÄS: Torsdag) att klubben vill gärna behålla Sercan men att spelaren själv vill flytta och nu jobbar klubben för fullt med att sälja honom utomlands, där Lokomotiv Moskva ligger närmast till hands.

Sercan befinner sig just nu i Moskva där han kommer att genomgå en läkarundersökning. Om allt går bra kommer han att skriva på ett fyraårskontrakt med Lokomotivs Moskva.

Sercan Yildirim klarade av den obligatoriska läkarundersökningen men turkiska medier rapporterar att affären kan trots det stoppas i sista stund. Enligt en representant för Bursaspor så finns det inga problem mellan klubbarna. Istället sägs det ha blivit strul med agenter inblandade. Ferruh Neyman säger att Sercan fortfarande är en Bursa-spelare.

Det senaste säger att Sercan Yildirim har återvänt till Turkiet utan något kontrakt men enligt Ferruh Neyman ska det inte vara någon fara med affären. Sercan förväntas ansluta till Lokomotiv Moskvas träningsläger i Antalya inom kort och kommer då att skriva på kontraktet som sträcker sig över fyra säsonger.

Sercan har trots flera dagars förhandling med den ryska klubben inte lyckats komma överens om lönen och väljer därför att fortsätta karriären i Bursa istället.

Sercan är tillbaka i Turkiet och säger till turkisk media att han koncentrerar sig på Bursaspor nu. På frågan om det är slut i förhandlingarna med Lokomotiv Moskva säger han så här: ”För tillfället så är det slut.”

Tråkigt för Sercan då klubbarna var överens men att han själv inte kom överens om lönen efter strul med agenter inblandade.