SILLY SEASON: Säsongen går mot sitt slut…

Nu när säsongen närmar sig slutet så kommer alla möjliga ryktena upp i diverse tidningar, såsom turkiska- och utländska. Och dessa rykten kommer att bara öka fram till den 1:a Juli då transferfönstret officiellt öppnar i de flesta ligorna i Europa.

Enligt Milliyet så är Young Boys from Schweiz intresserade av Bursaspors serbiska mittfältare Ivan Ergic. Om det finns någon sanning i det och affären går igenom så betyder det att Ergic återvänder till landet där han spelade i nästan tio år innan flytten till Turkiet och Bursa.

 

 

Som de flesta vet så ryktas det om att Atletico Madrid är intresserade av att värva Arda Turan till nästa säsong men nu säger en representant för klubben att om det inte blir något med Arda så ska klubben försöka värva Ricardo Quaresma istället.

 

 

 

Diego Lugano har tidigare kopplats samman med Lazio som inte har glömt bort mittbacken och nu skriver italienska medier att klubben ska försöka värva både Lugano och Fenerbahces målvakt Volkan Demirel under sommaren.

 

 

 

Det har tidigare ryktats om att Galatasaray vill värva kamerunaren Emana från Real Betis men nu ska även Trabzonspor vara intresserade av den offensiva mittfältaren/anfallaren som har gjort 11 mål på 19 matcher i spanska andra divisionen den här säsongen.