Stick från min klubb Baris!

Baris Özbek har aldrig varit någon favorit i mina ögon, sedan han kommit har jag ansett att han inte är Galatasaraymaterial på grund av sin attityd på och utanför planen. Nu har ett nytt rykte kommit fram och det får nog alla er andra GS:are att ogilla Baris Özbek också, om ni nu fortfarande gillar honom trots att han är dålig på planen och filmar värre än en italienare.

Idag skrivs det nämligen att Baris Özbek har tagit med sig glädjeflickor och andra flickor till Galatasaray´s träningsanläggning Florya, sent på nätterna. Istället för att ta med sig dessa hem till sitt eget hus har han genom en person som kallas ”Arab Mehmet” fått tag i tjejer som han tagit till självaste Florya.

Detta borde  vara droppen för dom flesta och jag hoppas nu verkligen och förväntar mig till och med att Baris framöver inte spelar i GS-tröjan något mer. Våran anrika klubb står för andra saker än det Baris håller på med och jag skulle skämmas just nu om jag hette Baris Özbek. Dels för sin urusla insats det senaste året, men framförallt för sina odisciplinerade vanor.