Trabzon sätter press på Fenerbahce

Trabzonspor som vann gårdagens kvällsmatch mot Besiktas med 2-1 gick åter upp i topp ligan och satte därmed lite press på  Fenerbahce som kan ta tillbaka första platsen om laget slår Genclerbirligi ikväll. Bobo som fick chansen från start i Besiktas’ anfall gjorde sitt första mål i ligan på fyra månader när han gav laget ledningen i den 66:e minuten. Det var brassens åttonde ligamål på fjorton matcher den här säsongen. Men ledningen stod sig i mindre än två minuter då Trabzon kvitterade efter en fast situation där Ceyhun Gülselam nådde högst och nickade in kvitteringen. Besiktas släpper alltså in ytterligare ett mål på en fast situation. Någon som håller räkningen? Burak Yilmaz gjorde senare med bara ett par minuter kvar att spela segermålet med sitt trettonde mål för säsongen.

Längre sammandrag från matchen