Trabzonspor 1-0 Kasimpasa *VIDEO*

Trabzonspor besegrade Kasimpasa med 1-0 och återtog därmed ledningen i Süper Lig. Matchens enda mål kom i den första halvleken av brassen Jaja som gjorde sitt tionde mål för säsongen. I slutet av matchen ådrog sig målvakten i Trabzonspor, Onur Kivrak en skada som om den visar sig vara allvarlig kan hålla honom borta från fotbollen i minst sex månader. Det ska sägas att Trabzon kom lindrigt undan i slutet av matchen för visst skulle Kasimpasa ha en straff vid det här läget? Som ni har kunnat läsa här på sidan så jagar Umut Bulut sin hundrade mål i ligan och under de senaste veckorna har han missat massor med målchanser och ikväll var det dags igen när han lyckades missa den här chansen. När ska han få göra sitt hundrade mål? Mot slutet av matchen blev det också lite kaos inne på arenan när åskådarna började kasta in rökbomber/bengaliska eldar.

Matchens enda mål