Inför derbyt: Bobo spelklar!

Först såg det ut som om anfallaren Bobo skulle missa helgens derby mot Galatasaray men hans skada har läkt fortare än väntat och nu förväntas brassen finnas med start på Lördag. Positiva nyheter för Besiktas som har anfallsproblem sedan både Hugo Almeida och Mert Nobre också är skadade samt att Nihat Kahveci är på väg bort från klubben.

***

Lig TV rapporterar idag (LÄS: Torsdag) att Besiktas fortsätter att förhandla med Atletico Madrid angående Diego Forlan. En annan källa, Milliyet skriver att Serdal Adalı och Cengiz Zülfikaroğlu som båda sitter i Besiktas styrelse har tillsammans med agenten Ahmet Bulut (som bl.a. representerar Arda Turan och flera andra turkiska spelare) reste till Madrid för att först kolla på ”El Clasico” och för att sedan träffa representanter för Atletico Madrid.