Kayserispor är hoppfulla

Foto: ligtv.com.tr

Kayserispor har haft det jobbigt den senaste tiden och förlorat fem raka matcher i ligan men klubben har fortfarande inte gett upp hoppet om spel i Europa nästa säsong även det ser svårare ut nu än för ett par veckor. Sex poäng är det upp till Gaziantepspor som har den sista platsen och nu ska Kayseri göra allt för att ta sig förbi sina konkurrenter. I helgen väntar Konyaspor på hemmaplan där laget är favoriter till att ta hem tre poäng.

Kayseri har annars under säsongen haft flera skador på viktiga spelare som har drabbat lagets spel men nu rapporteras det att kvartetten Jonathan Santana, Karim Ziani, Nordin Amrabat och Franco Cangele börjat träna med laget igen och att de förhoppningsvis kan vara med och avsluta säsongen med de övriga spelarna.

Om det blir något Europa-spel nästa säsong eller inte kan också påverka vad för typ av värvningar det blir i framtiden men redan nu rapporteras det i turkisk media att klubben är väldigt nära en försvarare samt en offensiv spelare från Europa. Sevillas 27-årige anfallare Arouna Kone som just nu är utlånad till Hannover 96 ryktas vara en av spelarna.