• krAlex

  Jävla grymt koreografi! Synd att målen uteblev..

  • Det var riktigt snyggt. CK, Vamos Bien och 1907 Ünifeb gjorde ett bra jobb med tifot. Våra supportrar är bäst i Turkiet på detta.

   • Guest

    det är er styrelse som gör detta, era fans lyfter upp plastbitar/pappkartonger, det klarar vilken 5-åring som helst

    • Istället bara för att säga att det är snyggt, måste du kasta ut skit hela tiden? Du vet väl om att tifo/koreografi har funnits under en längre tid och med lite kunskap så kan vem som helst skapa ett snyggt tifo. Allt handlar om hur uppfinningsrik och fantasifull man är men framförallt måste det finnas folk som lägger ner oerhört mycket arbete på detta. Det är inte så att varenda människa som hjälper till med projektet behöver kunna veta allt om hur det går till, det räcker bara med fåtal och resten sköter sig självt. Och för det behöver man INTE sitta i någon klubbledning.

     Det VIKTIGASTE är att det finns bra med människor som är villiga att hjälpa till…