Ryan Giggs – Vilken spelare!

Mitt under slutspurten inför Champions League vill jag passa på att hylla Manchester Uniteds legendariske spelare Ryan Giggs. 37 år gammal visar han fortfarande att han håller världsklass. I kvartsfinalerna mot Chelsea såg han nästan till på egen hand att slå ut Chelsea och i gårdagens match mot Schalke 04 visade han vägen till seger genom att göra 0-1 för Manchester United i den 67:e minuten.

Han började spela fotboll för Manchester United 1990 och har haft lagkamrater som Peter Schmeichel, Eric Cantona, David Beckham och många, många fler genom åren. Men Ryan Giggs har varit trogen sin United under alla dessa år.

En legend utan dess like!

Hans officiella hemsida hittar ni här!

Målen från gårdagens match
(Passningen från Wayne Rooney till Ryan Giggs är en delikatess och det är inte heller något fel på Javier ”Chicarito” Hernandez passning till Rooney som gör andra målet.)

 • Han går inte att beskriva med ord! En spelare som har nästan alla möjliga lag trofér och inviduella priser (bortsett från Fifa Ballondor som jag kan komma på nu).

  Men jag är inte ett dugg tveksam om att han hade haft priset som världens bästa fotbollsspelare nån gång om han hade spelat med ett bättre landslag. Spelade i Wales o de lyckades nässtan aldrig kvala in till EM/VM.

  Sir Ryan Giggs – Tearing you apart since 1991.

  • Rätt så sjukt att han håller fortfarande så bra klass trots sin ålder. Han ska fylla 38 år det här året!

   Det är RESPEKT!

   Allt snack om vem som är världens bästa spelare; Ronaldo, Messi, Iniesta osv

   Nu har det ingenting med saken att göra men jag vill se dessa spelare prestera på den här nivån när de är 37 år gamla!

   Jag undrar vad Sir Alex gör med sina spelare. Både Edwin Van der Sar (40 år) och Paul Scholes (36 år) håller också hög klass. =)