Ryan Giggs – Vilken spelare!

Mitt under slutspurten inför Champions League vill jag passa på att hylla Manchester Uniteds legendariske spelare Ryan Giggs. 37 år gammal visar han fortfarande att han håller världsklass. I kvartsfinalerna mot Chelsea såg han nästan till på egen hand att slå ut Chelsea och i gårdagens match mot Schalke 04 visade han vägen till seger genom att göra 0-1 för Manchester United i den 67:e minuten.

Han började spela fotboll för Manchester United 1990 och har haft lagkamrater som Peter Schmeichel, Eric Cantona, David Beckham och många, många fler genom åren. Men Ryan Giggs har varit trogen sin United under alla dessa år.

En legend utan dess like!

Hans officiella hemsida hittar ni här!

Målen från gårdagens match
(Passningen från Wayne Rooney till Ryan Giggs är en delikatess och det är inte heller något fel på Javier ”Chicarito” Hernandez passning till Rooney som gör andra målet.)