Stoch vill ha mer speltid

Fenerbahces yttermittfältare Miroslav Stoch har visat upp en fantastisk form de senaste veckorna och nu vill han ha mer speltid.

Enligt tidningen Habertürks uppgifter så har Miroslav Stoch sagt följande: Jag är besviken över att inte få spela regelbundet. Jag kom hit till Fenerbahce för att spela och trodde faktiskt att jag skulle få spela mer än jag har gjort. Jag har tre år kvar på mitt kontrakt men vill spela i ett lag där jag får mer speltid. Hur det kommer att bli nästa säsong är omöjligt att säga just nu.

Och säger vidare:Jag är övertygad om att ha visat upp ett bra spel i de två senaste matcherna mot Gaziantepspor och Bucaspor. För oss var det mycket viktigt att vinna dessa två matcher och jag är lycklig över att få vara en del av det. Fansen här i Turkiet är mycket passionerade och det skiljer sig enormt mot andra länder men när man går in för att spela en match så glömmer man bort allt det.