Trabzonspor tappade poäng

Foto: NTVSpor.net

Trettionde omgången av Süper Lig drog igång tidigare under kvällen när Eskisehirspor och Trabzonspor spelade 0-0, vilket innebär att Fenerbahce har chansen att gå upp i serieledning om laget vinner mot Bucaspor på Söndagskvällen.

Trabzonspor hade två gyllene chanser att göra mål men Jajas frispark i den 24:e minuten tog i stolpen och Umut Bulut missade det här ”friläget” i den 71:a minuten.

Om det var en besvikelse för Trabzonspor att missa en poäng i jakten på ligaguldet så var det en viktig poäng för Eskisehirspor som jagar en plats i Europa till nästa säsong. Laget ligger fortsatt på en femteplats i ligan och har nu fem poäng upp till Gaziantepspor som har den sista biljetten till Europa från ligaspelet.

Eskisehirspor hade också bra chanser i matchen och här skjuter Burhan Eser utanför stolpen i ett bra läge.