Kommer Källström? Upp till Fatih Terim!

NTV Spor skriver att Galatasaray har kommit överens med Lyon angående Kim Källström men att det är upp till Fatih Terim om klubben ska avsluta affären eller inte. Så det är bara att avvakta och höra vad ”Imperatore Terim” har att säga den kommande tiden.

Om Didier Drogba: Som vi tidigare har skrivit här på Turkiskfotboll så hänger allting på vem det är som blir Chelsea nya tränare till nästa säsong och vad den här nya tränarens planer blir. Ingår Drogba där eller inte?

Stancu och Culio på väg bort
Två av Gheorge Hagis nyförvärv i vintras, Juan Culio och Bogdan Stancu ingår inte i Fatih Terims planer och båda är på väg bort från klubben. Enligt de senaste uppgifterna så har klubben tagit ett snack med bägge två och bett de titta på andra alternativ.