8 miljoner för Erdinc?

Det är många rykten som kretsar kring Mevlüt Erdinc. PSG anfallaren som ”bara” gjort 8 mål 34 matcher denna säsong ska enligt fransk media ersättas med bättre anfallare och Mevlüt ryktas till ett flertal klubbar.

Brittiska klubbar som Newcastle har visat intresse enligt brittisk media och enligt vår turkiska media är det Galatasaray som har lagt ett bud runt 8 miljoner på Erdinc. Terim sägs återigen vara den som vill ha spelare, men det har vi ju hört ett par gånger.

Dock så är min personliga åsikt att detta vore en riktigt bra värvning. Erdinc är slitig, stor och stark. En bättre version av Mehmet Yildiz och vi vet hur bra sådana typer av anfallare fungerar i Turkiet, mycket bra.

Skulle Galatasaray kunna knyta till sig Erdinc och använda Johan Elmander bredvid Mevlüt, då har man en riktigt bra duo där uppe. Att dessutom båda har spelat i Europa gör ju faktiskt att det språkliga problemet undanröjs. Ser man dessutom till att dessa 2 roterar med Milan Baros, ja då har man en trio på topp som kan göra många mål.