Fenerbahce erbjuder Gökhan Inler drömlön

Först kom uppgiterna om att Fenerbahce var intresserade av att värva Gökhan Inler från Udinese.

Och nu sägs det att Fenerbahce tänker erbjuda Gökhan Inler en drömlön får att locka över honom till Turkiet.

Enligt journalisten Luca Marchetti, som arbetar för Tuttomercato så finns det ett seriöst intresse från Fenerbahces sida.

Marchetti deltog nyligen i ett TV-program där han hävdade att Gökhan Inler vill gärna spela för Juventus den kommande säsongen men att om han visste vad Fenerbahce erbjöd så hade han med störst sannolikhet övervägd vilken klubb han skulle fortsätta karriären i.

Enligt ryktena så erbjuder Juventus, Inler 15 miljoner Euro för tre säsonger, vilket hade gett honom 5 miljoner Euro per säsong medan Fenerbahce är villiga ett ge Inler 21 miljoner Euro för fyra säsonger (5,25 miljoner Euro per säsong).