Gökhan Inler öppnar upp för en flytt till Fener?

Gökhan Inler fick nyligen en fråga på sin hemsida. Frågan var hur han såg på de senaste dagarnas rykte om att Fenerbahce ska ha erbjudit honom en rekordlön? Gökhan tackade först för frågan och svarade sen att det har kommit en förfrågan från Fenerbahce men att det är hans agent som sköter förhandlingarna.

LÄS OCKSÅ:
Fenerbahce erbjuder Gökhan Inler drömlön

La Gazzetta dello Sport: Fener ute efter Gökhan Inler!

Så nära GS är Inler!

Gökhan Inlers kanon mot Napoli

Varför fick han aldrig kontrakt?

Gökhan Inler: ”Jag ville spela för Turkiet”

Gökhan Inler

En ung Gökhan Inler i Fenerbahce-tröjan

Och här är han bredvid den f.d. Besiktas-spelaren Pascal Nouma

 • Halil

  Av de jag sett av honom på youtube så imponerar han inte på mig iaf tkr han e överskattad. Varför tycker folk att han e så bra? Normal bra skott, normala passningar , normal bra defensivt. Inget utav de lilla extra som brukar imponera så som känsla,första touch etc.
  Ingen världsklass spelare enligt mig.
  Minus också att han inte räknas som turk utan som utländsk.
  Nej tack finns säkert billigare o bättre alternativ ist.

  • Inler tillhör nog inte världstoppen men han är inte långt därifrån. Han har nyligen haft sin bästa säsong i Serie A där han har varit riktigt bra i Udinese och en av ligans bästa spelare.

   Han kanske har bara ”normal” kapacitet över olika egenskaper men hur mycket spelare är det som egentligen har flera egenskaper som är ”normalt bra”?

   Han visade också förra året i VM att han är en spelare att räkna med.

   Nu lär det bli ändå rätt så svårt för Fener att värva honom men om de gör det så kommer det att bli en av tidernas största värvningar inom turkisk fotboll. Och jag kan lova dej en sak med. Det är att han kommer att dominera på mittfältet i turkiska ligan isf.

   Med tanke på att han har turkiskt bakgrund så lär det väl inte vara några problem att fixa en pass till han, om han nu inte har det redan?

   • Halil

     Okej, Vad gör Inler till en bättre mittfältare än t.ex Topuz elr Emre?

    • Att han är en av Serie A’s bästa mittfältare säger en hel. Han har ett bra skott, bra passningsspel, en duktig spelare både defensivt och offensivt, dessutom har han bra kondition. Tycker inte ens att man ska jämföra honom med de två då han är flera klasser bättre.

     • Halil

       Topuz e bra defensivt , springer skit mycket varje match, har bra passningar, bra skott. Tycker inte de nån skillnad mellan dem.
      Både topuz o inler e inte värdsklass lirare.
      Inler har heller inte presterat något i Europa, utan på Seria A som har många skitlag.

     • Topuz är också en duktig spelare men går inte att jämföra de två.  Serie A kanske inte håller lika bra nivå som Spanien och England men håller mycket högre klass än turkiska ligan. Inler har visat att han håller en hög klass  i flera år, i både Udinese och landslaget. Som jag skrev innan så är det inte ens lönt att jämföra honom mot någon Topuz.

     • Fotbollstoken

      Inler är i mina ögon en av italienskaligans bästa innermittfältare. Bättre än Topuz så det ryker om det. Att han dessutom håller på Fener är ju en fördel för er, men frågan är som någon tog upp när han kopplades ihop med GS, nämligen att han var så jävla bra i år och stora lag vill ha honom…

 • FBSK

  Han räknas visst som turk, vad fick du det ifrån?…