Jag håller tummarna!!!

Daniel Güiza är på väg bort från Fenerbahce….igen! Men den här gången kan det bli en verklighet. Atletico Madrid sägs vara ute efter honom och om laget säljer Diego Forlan till Galatasaray så kan en affär vara närmare än någonsin. Jag gör som miljontals andra Fenerbahce-supportrar, håller tummarna!!!

***

Läser att Semih Sentürk har förlängt sitt kontrakt med ytterligare tre år. Varför Semih? Det kommer inte att bli mer speltid för dig nu när Emenike är på plats också. Antingen har du för en stor kärlek till klubben att du inte kan lämna och jag tackar inte nej till en tredje anfallare av din kvalité eller så finns det helt enkelt inga seriösa erbjudande från Europa. Synd. För du är verkligen värd en chans där ute!

***

Det sägs att Sezer Öztürk kommer att bli klar under fredagen!