Säsongen har startat för GS!

För några timmar sedan drog det igång, säsongen 2010/11 är glömd och nu börjar förberedelserna för säsongen 2011/12. En säsong som inte innebär något europaspel överhuvudtaget men som förhoppningsvis innebär en ordentlig ombyggnad av laget från ifjol.

Hittills har värvningarna varit bra Ujfalusi, Inan och Gülselam är tre riktigt bra värvningar i mina ögon och jag tycker att dessa var Bullseye. Att man dessutom lyckats värva Johan Elmander som i mina ögon är en riktigt bra kämpe och lagspelare, är riktigt bra och jag hoppas att Fatih Terim och hans stab lyckas använda dessa spelare på ett bra sätt.Staben består just nu av Umit Davala och Hasan Sas kan jag tillägga. Det är dessa två herrar som håller i dagens uppstartsträning.

Som ni kanske har läst senaste dagarna så har A2 lagets mittback Sinan Osmanoglu skrivit på ett kontrakt med Orduspor. Jag befarar att Sinan gjorde detta val på grund av att han fick beskedet av att man inte kommer att satsa på honom detta år, utan att man kommer satsa på Semih Kaya som 3:e back. Semih är nämligen med på uppstartsträningen idag och jag hoppas också att han får chansen och blommar ut på ett bra sätt.

Både han och Serdar Eylik var ifjol utlånade till Kartalspor respektive Denizlispor och båda spelarna har enligt rapporterna varit riktigt bra. Något som i mina ögon bådar för att dessa nu får chansen på riktigt i A-laget under året.

Gökhan Zan skrev imorse på ett 3 års kontrakt med Galatasaray och om Semih nu får bli kvar som jag hoppas kan han nog lita på att det blir mycket spel, för Gökhan lär ju missa två tredjedelar av säsongen som vanligt.

Målvaktsfrågan är ju väldigt intressant just nu, Aysal har ju sagt i media att man hoppas på en världsmålvakt. Frågan är ju om det är nödvändigt och hur det i så fall blir med Aykut-Ufuk-Emirhan-Eray.

Emirhan är bortblockad från A2-lagets sida på www.galatasaray.org och jag ser honom inte just nu på GSTV, vilket jag tror innebär att Galatasaray satsar på Eray som framtidsmålvakten i GS. Eray är en stor målvakt med mycket potential och jag tror att hans längd talar för honom tvärtemot Emirhan där jag tror längden talar emot honom.

GSTV rapporterar att värvningar antagligen kommer ramla in under veckan och att man förhandlar med både turkiska liksom utländskaspelare.