Silly Season #6: Tuncay har bestämt sig om sin framtid

Tuncay Sanli har bestämt sig om sin framtid. Turkiska landslaget har satt prislappen för Hiddink. 

Tuncay Sanli som har sagt att han någon dag vill återvända till Fenerbahce säger att han nu har bestämt sig för att stanna kvar ute i Europa. Enligt maraton.com.tr så ska spelaren inte ha tänkt på någon flytt just nu och inte heller fått något bud av några turkiska klubber.

Turkiska fotbollsförbundet säger till Chelsea att Hiddink kommer kosta de dyrt. Förbundet vill ha 15,5 miljoner pund för Guus Hiddink som idag har 3,5 miljoner pund i årslön. Chelsea är villiga att erbjuda en årslön på 6 miljoner pund.

Diego sägs vara de hetaste namnet på Fatih Terims nya lista av de spelare han vill ha i klubben. Flytten från Juventus till Wolfsburg har inte blivit någon större flytt och spelaren kan tänka sig en flytt ifrån klubben.

Muslera, målvakt i Lazio sägs enligt flera källor vara klar för Galatasaray och det pga man har nobbat Andreas Isaksson. Vidare har även Gianuligi Buffon återigen kopplats ihop med klubben. En annan målvakt som kan vara på väg enligt engelsk media är Jose Reina från Liverpool. Enligt engelsk media så är Liverpool intresserade av Romas målvakt Doni. Men detta kan man ta med en nypa salt då nästan alla i engelsk media håller låg standard när det gäller transfer rykten samt så har Reina nyligen sagt att han vill stanna i Liverpool.