Silly Season – *Uppdateras under dagen*

Bundesliga2 Mahir Saglik som spelade i Bochum ifol  är nu klar för St.Pauli. Övergånssuman sägs ligga på runt 200.000€. Mahir Saglik har dubbla medborgarskap(tysk-turk) och har 7 u21matcher för Turkiet i sitt CV, där han har gjort 4mål. 28åriga Saglik är en forward som gjorde under den gångna säsongen 4mål och 3assist för Bochum. Han har tidigare spelat för Wolfsburg.

Fenerbahce Enligt skysport så har Catania förkastat 8milj€ av Fenerbahce för att köpa den offensiva mittfältaren Alejandro Gomez.  Gomez är 23 år och har 11 u20 landskamper för sitt Argentina på sitt CV.  Fener köpte igår Sezer Özturk som är en liknade spelartyp som Alejandro Gomez.

Marca rapporterar att Fener ännu en gång har ”joinat” racet för Real Madrids mittfältare Lass Diarra. Dock ska man ta detta rykte med en nypa salt då spelaren själv har meddelat att han vill spela i England. Övriga klubbar som är intresserade av fransmannen är de italienska giganterna Juventus och London klubben Tottenham.