Vänder blickarna mot Manchester istället

Förhandlingarna med Atletcio Madrid angående Diego Forlan och Diego Costa går segt. Därför vänder Besiktas blickarna mot Manchester United istället där anfallaren Bebe nämns som en tänkbar värvning. Enligt uppgifter i NTV Spor så förbereder sig Besiktas för att dra igång förhandlingarna.

 • Hasso

  haha typiskt besiktas , årets bomb haha

 • Köp Gerndt istället – lovar mkt bättre köp. 

 • Sekiz

  haha demirören e för skön alltså, ska detta vara världsklass forwarden som hela turkiet kmr chockas av ?
  Satsa på sinan ayranci ist

 • Vi får se hur han kommer att klara sig i Turkiet. Bara för att man värvar en spelare från United så betyder det inte att spelaren är bra. Någon som kommer ihåg Manucho? Som Bucaspor värvade? Han spelade också i United.

  Men Sir Alex gillar att göra såna här värvningar. Ta upp okända spelare som hoppas ska bli något bra i framtiden.

  Tänk er att någon fick United att betala 80 miljoner kronor för Bebe när han inte ens hade gjort någon A-lags match för Vitoria. Året innan dess spelade han för något division tre lag i Portugal. Det luktar fiasko på långt håll men man ska aldrig säga något i förhand.

  Från Forlan till Bebe. Vad hände på vägen? =D

  Efter värvningarna av Q7, Guti, Simao så snackades det om drömspelare men istället blir det spelare med potential som lånas in.

  Nu tror jag att Besiktas har värvat färdigt iaf.

  • Jag hoppas han verkligen klarar sig. Vill att han ska lyckas. 

   Manucho och Bebe var rekomenderade av Uniteds förre assisterande tränare Carlos Quieroz – båda två en flopp och Sir Alex hade bara sett videoklipp på  dem xD

   På tal om att han är hemlös som alla medier har skrivit så är de inte sant 🙂 Han bodde i ”ungdomshem” men spelade VM för hemlösa och gjorde 40 mål xD 

   De sades att han var en anfallare men han har fått spela som yttermittfältare i United. Tkr de bäst att de blir anfall då inläggen är inte någon hit 😉

   • Guest

    Alla vill nog att han ska lyckas, han har verkligen en unik livs-historia (från föräldralös till man-utd)

    Det är bra att Man Utd skickar iväg honom, han behöver speltid för att utvecklas, hans teknik är tydligen inte så bra men han är tydligen otroligt snabb för sin längd 1,90cm.

    Man ska inte dissa honom direkt för att han inte fått ordentligt med speltid i man utd, dom har haft en tuff säsong.

    Jag tror iaf att han är en värvning som är gjort för att sätta på läktaren och sen låta spela ”enkla” matcher, då är det inte en helt dum värvning.

    • Ironiskt, du dissar Stoch och Dia utan att ge de chansen. Speciellt Stoch som du ansåg blev dissad av en storklubb men man ska vara försiktig med att dissa Bebe!!?? Så låter en objektiv bedömning! =D

     Det är vanligt att Sir Alex värvar spelare som Bebe. Finns hur många som helst som han har gett chansen och hoppats på men många har misslyckats. Se bara på Bojan Djordjic, Manucho etc etc

     Tror verkligen inte att BJK värvar honom för att sätta honom på bänken/läktaren. De värvar honom för att de misslyckades med att värva andra stora namn. Det är bara att inse det. Man behöver inte försvara sitt eget lag hela tiden.

     Tror du verkligen på att Bebe ska acceptera samma roll som han har i United? Inte en chans. Han åker till Turkiet för att spela fotboll.

     United värvade Bebe för 80 miljoner kronor!!!! Det är sjukt mycket pengar för en spelare som hade bara spelat i division tre i Portugal innan. Sir Alex hade inte ens sett den här snubben kicka en boll innan.

     Ett PR-trick helt klart! Men jag önskar honom lycka till ändå! =)

     • Guest

      Stoch och Dia har fått chansen tidigare. Men denna kille har inte fått chansen dom har fått. Jag säger inte att denna kille är en stjärna eller att han kommer bli en, men om han skulle visa sig vara urdålig så torskar man inte så mycket pengar + att det är lättare att sätta honom på läktaren än tex Simao eller Q7.

     • Det går inte direkt att påstå att Stoch fick någon ärlig chans i Chelsea men däremot visade han i Twente att han är en duktig spelare. Jag förväntar mig mer av både Dia och Stoch men jag har tålamod också.

      Båda har visat upp ett bra spel när de har fått chansen i Fenerbahce, speciellt Stoch var riktigt bra i slutet av säsongen.

      Håller med dig om att det vore lätt för Besiktas att sätta Bebe på läktaren men han hade nog haft svårt att acceptera det under en längre tid. Det är trots allt inte United som han ska spela i.

     • Sämsta köpet jag sett i United, det är dock inte klart helt vad han kostade men för de pengarna kunde man ha köpt van der vaart som ville till Man United… något jag stör mig väldigt mycket på -.-

    • Sant, i United dömer man inte ut en spelare efter bara en säsong men med Bebe har man inte sett några positiva saker alls i den röda tröjan – inte ens i reservlaget som chockar många till en stor del.

     Gjorde dock 2-3mål på 7 matcher för United den här säsongen – det är bättren Fernando Torres HAHA 😀

 • Guest

  BJK har inte meddelat börsen ännu om denna värvning så det är inte klart ännu till och börja med.

  BJK har INTE värvat klart.

  BJK har i dagsläget många utländska spelare.

  Almeida
  Quaresma
  Simao
  Fernandes
  Guti
  Ernst                         = 6st

  Sidnei
  Bebe                          = 2st

  Hilbert
  Ferrari
  Sivok
  Fink
  Tabata
  Bobo (redan dragit)

  Den nedre halvan av listan kommer man göra sig av med, den enda som är problem är Ferrari pga hans lön och ovilja att lämna istanbul.

  Om man inte hittar en utländsk högerback så kommer Hilbert stanna.
  Om man inte hittar en turkisk mittback så kommer Sivok stanna.
  Men om vi leker med tanken att dom båda ska dra så kommer BJK ha totalt 8 utländska spelare i truppen och det öppnar upp för 2 st utländska spelare till.

  Min slutsats är att Bebe är en bra värvning då man kan sätta honom på läktaren utan problem.

  Transfer-säsongen har precis börjat 😉

  • Hur många spelare ska ni egentligen värva? Ni har redan värvat tio spelare. Och vad ska ni med en till turkisk mittback till? Ni har redan Egeman, Ibrahim och Ersan.  Räkna inte heller bort Holosko som utländsk spelare. Är du förresten säker på att Veli och Tanju Kayhan räknas som turkiska spelare?

   Som jag skrev här nedan så ska man aldrig döma en spelare på förhand. Men hela grejen med den här värvningen är att klubben hela tiden har siktat sig in på ett namn som ska chocka Turkiet. Forlan hade varit ett sånt namn. Och man har varit ute efter ett par namn men ibland måste man vara realistisk också.

   Personligen tror jag att Tayfur vill ha truppen klar inför resan till Österrike. Det kan hända att någon lämnar och någon kommer in men i det stora hela tror jag att truppen är klar. Nu kan man istället börja ladda upp inför nästa säsong.

   Ni har gått om spelare på varje position. Att klubben förlängde med Ekrem är ett bevis på att de räknar med honom som högerback också. Sen har ni Tanju och Ridvan också som kan spela där och Tayfur vill nog satsa på de turkiska spelarna där.

   En optimal startelva som klarar sig mycket bra

   ———————————Cenk
   (Tanju/Ekrem/Ridvan)–Ersan—Sidnei—-Imail
   ———————–Fernandes———Necip
   ————Simao————–Guti——–Quaresma
   ——————————-Almeida

   • Guest

    Jag missade Holosko sorry. Dom österrikiska spelarna är turkar som Ekrem.
    Att man signade Ekrem är inte bevis på något då han kan spela både vänster och höger, han kan spela offensiv eller defensiv ytter. Jag tror inte att någon av dom nya spelarena är tänkt till första elvan, förutom Egemen och Ersan isåfall.

    Förra säsongen hade man problem med att man inte hade alternativ till ordinare som Guti och Quaresma, men nu har man värvat alternativ som man behöver, speciellt om man spelar så många matcher som BJK gjorde förra säsongen ( 3.e laget på delat plats som spelade flest matcher förra säsongen)

    BJK’s trupp börjar bli otroligt flexibel, Ex:

    Ekrem = höger vänster offensiv deffensiv
    Toraman = högerback, mittback
    Ersan = mittback, vänsterback
    Egemen = mittback, vänsterback
    Ismail = Vänsterback, Vänsterytter (hans ursprung)
    Veli = vänster ytter, mittfält
    Burak kaplan = offensiv höger, mitt, vänster

    INGEN förutom Tayfur vet vilka som skall spela, halva laget kan man 99% räkna ut

    Q7 —  Guti — Simao

               Almeida

    Så mycket kan man säga, han kan ta ut Guti och sätta simao där och lägga in kavlak på simaos plats tex, det finns mycket man kan göra.

    men jag säger igen, värvningarna är inte slut. Varken Sidnei eller Bebe kommer vara ordinarie, dom är alternativ bara.

    Mina utlänningar nästa säsong

    Almeida
    Quaresma
    Simao
    Guti
    Ernst
    Fernandes

    Sidnei
    Bebe

    Eventuellt kommer Hilbert vara kvar, om man säljer honom så köper man en riktig högerback och Holosko blir kvar om man inte köper en Striker (som jag tror att man kommer göra)

    • Besiktas har en stabil trupp med flera intressanta spelare men ni kommer inte upp i Fenerbahces nivå. 😉

     Jag kan garantera dig att Sidnei har värvats in först och främst för att vara ordinarie, men han får såklart jobba för sin plats.

     Och Bebe är den ”världsanfallaren” som Demirören och co snackade om för några veckor sen.

     Som jag skrev innan, det är nog svårt men det är bara att inse det.

     Ledningen misslyckades med att värva en etablerad spelare så de gick efter en annan spelartyp istället. Allt för att få klar truppen till lägret i Österrike. Förmodligen var det Tayfurs önskemål.

     Jag tror verkligen inte att BJK ska hämta en ny striker, om inte Almeida säljs då förstås.

     Så jag säger emot dej, att truppen mer eller mindre är spikad. Så förvänta inte er några större namn. Det blev lite för mycket efter värvningarna av Simao, Guti, Q7 osv

     Men det kan vara positivt också, man behöver inte ha en massa supernamn.

     Av den bild jag har fått av Tayfur så ser det ut som om han vill satsa på turkiska spelare och det är därför jag tror det inte blir någon ny utländsk högerback som det snackas om.