Volkan Sen rykten…

Galatasaray och Volkan Sen nämns återigen i samma artiklar. Det är en del media som fortsatt rapporterar att Fatih Terim vill ha sin gamla landslagsspelare till Galatasaray. Speciellt nu när Reyes inte kom, så vill Terim förstärka kanterna och att då kunna knyta åt sig en av Turkiets bästa spelare på denna position, ja det vore väldigt bra pinkat.

Volkan har haft en lite sämre säsong i Bursa och personligen tror jag att spelare som Ozan Ipek, Sercan Yildirim och Volkan Sen behöver få ett miljöombyte om dom ska bli så bra som dom kan bli och dessutom hitta ut i europa.

Nu har nämligen alla tre stått och stampat på samma ställe ett bra tag och just Sercan är väl den som stannat upp mest. Från att vara ”nära” United var han mycket nära Lokomotiv Moskva i vintras och nu ryktas han till Es-Es…

Bursa är inte en av dom stora klubbarna och man måste börja få till ett positivt in och utflöde ur klubben för att växa och bli större i. Det är väl denna moral som kan göra att Volkan hamnar i Galatasaray.

Ett mittfält med Arda Turan till vänster, Volkan Sen till höger och med Selcuk Inan – Yekta Kurtulus centralt, ja det hade inte varit tråkigt alls…

Lägger man dessutom då till att vi har Cana, Kazim och Ayhan Akman att rotera med, oj oj oj…