Yobo/Bilica/Güiza

Här kommer det senaste om Joseph Yobo, Fabio Bilica och Daniel Güiza.

Joseph Yobo
– Everton vill ha 4,5 miljoner Euro för mittbacken men Fenerbahce erbjuder bara 3 miljoner Euro och nu sägs det att Fenerbahces president Aziz Yildirim har lämnat en deadline till Everton som måste bestämma sig snart.

Fabio Bilica
– Det är meningen att Bilica ska ingå i Sezer Öztürk-affären men Bilica kommer inte överens om lönen med Eskisehirspor. Det sägs att han vill att Fenerbahce ska betala mellanskillnaden på 500 000 Dollar som Es, Es inte har råd med. Bilica befinner sig just nu på semester hemma i Brasilien men när han kommer tillbaks till Turkiet så ska parterna ha ett möte. Och nu har även fansen i Eskisehirspor börjat motarbeta den här övergången då de inte vill se Bilica i sitt lag nästa säsong.

Daniel Güiza
– Enligt spanska medier så är Getafe ute efter Daniel Güiza. Getafe sägs vara ute efter en ”nummer 9” och högst upp på listan står Güiza men representanter för Fenerbahce säger att det inte finns något bud på Güiza för tillfället. Även Valencia sägs vara intresserade av Güizas tjänster.