”Det kommer inte att stanna vid Melo”

Galatasarays tränare Fatih Terim säger i en videointervju med LigTV att fler värvningar är på väg in. Klubben håller just nu på att titta efter fler eventuella nyförvärv. Eller som Fatih Terim säger: ”Det kommer inte att stanna vid Melo”.

Terim avslöjar också det som har spekulerats i media de senaste veckorna om att en anfallare står högst upp på hans lista.

Dessutom hade han ett par ord att säga om Esteban Cambiasso: ”Det är en spelare som jag tycker väldigt mycket om, men när han sa att han ville fortsätta sin karriär i Milano där både han och hans familj trivs mycket bra så fanns det inte så mycket att göra. Dessutom så var inte heller Inter villiga att sälja honom.

Galatasaray har också valt att avsluta lägret i Tyskland två dagar tidigare än väntat och nu närmast väntar en flygresa hem till Istanbul där laget kommer att möta Liverpool i en träningsmatch på sin hemmaarena Türk Telekom om tre dagar.

Fatih Terim pratade även med NTV Spor direkt från lägret i Tyskland.