Erman får upprättelse?

Det finns många olika vinklar av vad som har hänt, men en som kommer att gå stärkt ur det här är Erman Toroglu. Inför säsongen blev han sparkad från LigTv på grund av att han pratade för mycket på kanalen, efter påtryckningar från klubbarnas förening. En förening motsvarande till svenska SEF. En organisation som Aziz Yildirim också är ordförande i.

Erman fick en massa skit och man sa att han sänkte marknadsvärdet för fotbollen, men vad gör då inte det här, påtalar Erman idag i en intervju i kanalen Kanaltürk. ”Hur påverkar då inte det här marknadsvärdet för ligan?” ”När jag försökte pressa Bülent Uygun, vem var det som avslutade programet!?!”

Erman Toroglu är en av dom journalister/reportrar som får upprättelse, med tanke på hur han pressat individer till höger och vänster. Senast var det Ahmet Cakar och Erman Toroglu som pressade Fenerbache och Emre Belezoglus agent Ekrem, efter en SMS konversation med Ankaragücü spelaren Kaan.

Erman passade även på att slänga en känga till alla ”Belediyelag” idag, dessa ska inte finnas och han hoppas att detta problem också tas upp från förbundet. ”Mina pengar ska inte gå till att kommunen driver ett fotbollslag, dom ska stötta brandkåren, polisen och sjukhusen med dom pengarna, inte betala ut löner till diverse fotbollsstjärnor”

Något jag verkligen håller med om också, bort med alla kommunlag ur våra professionella ligor, folks skattepengar ska inte gå till proffs utan till att förbättra levnadsstandarden och amatöridrotten i respektive stad.