Ersan skadad *UPPDATERAD*

Ersan Gönlum var en mycket omtalad spelare under Silly Season denna säsong, efter att ha gjort en otroligt bra höst i Besiktas som utlånad från Adanaspor, va frågan om BJK skulle köpa loss honom eller inte. Efter en massa diskussioner, rykten och hård dragkamp om spelaren lyckades Besiktas knipa åt sig den duktiga backen.

Men nu har vi fått ett negativt besked från Ersan, tydligen ska Ersan under dagens träning fallit ihop och skrikit till ordentligt, för att sedan ha burits ut från träningsplanen.

Det befaras att det är knät som spökar, vilket vore riktigt tråkigt för Ersan. Korsbandsskador är farliga och har man för bråttom tillbaka kan man lätt hamna på ruta 1 igen på grund att man inte byggt upp muskulaturen ordentligt.

Vi hoppas självklart att det inte är fallet och att vridningen bara va lindrig.

UPPDATERING:

NTV Spor skriver nu på förmiddagen att Ersan Gülüm kommer att vara borta från spel i upp till sex månader. Dvs, lika lång tid som förra gången.