Får mig att undra…

En av våra läsare länkade tidigare under kvällen till en artikel på Ajansspor.com där det står att den förre förbundsordföranden Mahmut Özgener är misstänkt för att vara inblandad i den här pågående mutskandalen i turkiskfotboll. Läs artikeln här.

Något som får mig att verkligen undra. Vem är inte inblandad?

Och vem vet egentligen vad som är sant eller inte? Turkisk media?

Knappast, men med tanke på vad som har kommit upp tidigare genom åren så kanske det är inte alls är så konstigt att Aziz Yildirim till slut blir tagen för sina handlingar. Vad vet jag?

Men, vi har sagt det flera gånger tidigare. Om det nu är så som man nu påstår att det är.

Hur många fler inblandade finns det egentligen inte bakom kulisserna?

Att ingenting har gjorts förrän nu känns som om detta har varit eller är vardagsmat i turkisk fotboll, som i sig måste ha någon form av rekord för alla konspirationsteorier som har dykt upp genom åren.

Aykut Kocaman sa en intressant sak tidigare under dagen: ”För att rensa upp turkisk fotboll så måste man gå tillbaka till 1958”. Är detta en bekräftelse på att det som händer nu är ingenting nytt och att det har hänt under en lång tid i Turkiet?

Och om nu Aziz Yildirim verkligen har gjort sig skyldig till brott.

Tänk er då denna tanke: Han har varit inblandad i turkisk fotboll i snart femton år. Vem vet vilka han har haft med att göra genom alla dessa år? Så OM han nu fälls och bestämmer sig för att prata? Hur mycket smuts skulle inte kunna komma upp i ytan då? Vilka skulle då INTE kunna vara inblandad?