Glada miner på dagens träning

Fenerbahce genomförde tidigare under kvällen sin första träning på klubbens nya träningsläger i Düzce där laget kommer att befinna sig i över en vecka innan man drar till Belgien. Och där var det allt annat än dystra miner. Utifrån bilderna så ser spelarna ut att trivas alldeles utmärkt och det t.o.m så att man fick se en leende Güiza. Se bilderna från dagens träning här!

Fenerbahce kommer i fortsättning att träna två gånger om dagen, den första träningen startar 09.00 svensk tid och den andra träningen startar 17.00 svensk tid.

Tränaren Aykut Kocaman höll också i en presskonferens där han sa att spelarna har gjort sig förtjänta av ligatiteln och att ingen kan ta det ifrån de.

Och fortsatte: Det här laget som beskylls blev mästare genom att vinna 17 av sina 18 sista matcher. De matcher vi vann är i allas minnen. I matchen mot Bucaspor så sägs det att Musa Aydin var inblandad men samma Musa gjorde ett mål och en assist i den matchen. I matchen mot Buca blev också Daniel Güiza målskytt efter en väldigt lång tid. Vem hade förväntat sig det? Och det verkar som om de flesta har glömt bort att Batuhan Karadeniz hade en boll i stolpen i matchen mot Eskisehirspor. Vad hade hänt om det hade blivit mål där? I matchen mot Sivasspor så fick Mehmet Yildiz spela de sista tio minuter och låg också bakom ett av målen. Genom att vinna 17 av de 18 sista matcher så gjorde vi oss förtjänta av ligasegern. Om turkisk fotboll har smutsats ner så räcker det inte bara med att städa undan en klubb. För att rentvå vår fotboll så måste vi gå ända tillbaka till 1958″.

För de som inte vet så grundades dagens högsta liga (Süper Lig) det året.

Aykut Kocaman har en poäng i det sista han säger.

I övrigt är det kul att spelarna verkar ha det roligt på försäsongen, trots de tråkiga nyheterna som har drabbat klubben de senaste dagarna.

All snack om att göra klart med Joseph Yobo och att värva in en ny central mittfältare verkar ha lagts åt sidan för tillfället, vilket inte är så konstigt då vi alla väntar på vad som ska hända med Fenerbahce.

Hur det än går i den här mutskandalen så är det viktigt att stötta FENERBAHCE oavsett vad. Har Aziz Yildirim och hans närmaste vänner gjort fel så finns det inte så mycket att göra. Vi får helt enkelt ta straffet och börja om från början med en ny ledning MEN om allt detta skulle visa sig bygga på falska grunder. Då kan jag lova er att det som har hänt de senaste dagarna är ingenting jämfört med vad som komma skall.