Ikväll ska vi vara glada!

Turkisk fotboll skakas av en mutskandal som vi alla har kunnat läsa om under de senaste veckorna. En mutskandal som skadar turkisk fotboll. En mutskandal som vi alla hade helst velat vara utan. Men medan vi alla går och väntar på svar från mutskandalen så tycker jag att vi ska lägga det åt sidan för en stund och istället glädjas över Uruguays framgångar i Copa America.

Och anledningen till det stavas:

En av världens bästa mittbackar Diego Lugano samt en av världens bästa målvakter Fernando Muslera!

Det är med en stolthet jag skriver att Diego Lugano spelar för mitt favoritlag Fenerbahce.

Tillsammans med Fernando Muslera så sätter han den turkiska fotbollen på världskartan ikväll och det är just vad turkisk fotboll behöver efter flera mörka veckor.

Och fler spelare från Uruguay kan vara på väg till turkiska ligan.

Galatasaray har fortfarande inte gett upp Diego Forlan och Forlan själv har enligt hans agent fortfarande inte bestämt sig över sin framtid. Det skulle han göra efter Copa America och nu när turneringen är över så väntar alla spänt på hans svar.