Orduspor fortsätter att värva

Nykomlingen Orduspor fortsätter att värva utländska spelare. Senast i raden av spelare som har ansluter till klubben är portugisen João da Rocha Ribeiro, som har skrivit på för ett år med Orduspor.

Den 23-årige João da Rocha Ribeiro som är yttermittfältare har fått sin fotbollsuppfostran i Porto men där lyckades han aldrig att ta en plats i A-laget så istället har det blivit spel i andra portugisiska klubbar för honom. Han kommer närmast från Vitória Guimarães där han spelade 26 matcher i högsta ligan förra säsongen.

Orduspor har sedan tidigare värvat Wilfried Dalmat från Frankrike (senaste klubb Club Brugge), Emmanuel Banahene från Ghana, Jean Jacques Gosso från Elfenbenskusten (Monaco), Daniel Georgiev från Bulgarien (Cherno More), Sergio Zijler från Holland (Rijeka, Kroatien), Miguel Garcia från Portugal (Braga) samt målvakten Saso Fornezzi från Slovenien (Wiener Neustadt, Österrike).

Förutom dessa två så har Orduspor även värvat Onur Tuncer från Bucaspor, Hakan Özmert från Karabükspor och Yalcin Ayhan från Gaziantepspor.

Dessutom verkar det som om fler utländska spelare är på väg in.

På pappret ser det bra ut, återstår att se om fungerar i praktiken.

Men vi hälsar alla spelarna välkomna till turkiska ligan!